OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Pakkekalender - Ideer til pakkekalender til børn og voksne

Så nærmer vi os december...
...Hvor det er tid til at give den årlige pakkekalender, mange er måske allerede i gang og render rundt og køber pakker, men måske der også er nogle der mangler at begynde og mangler inspiration. I dette indlæg, vil vi gerne snakke lidt om hele ideen med en pakkekalender. Hvorfor gør vi det og hvad er succeskriterierne for en god pakkekalender?
Der er masser af valg og muligheder.

Hvem er pakkekalenderen til?
Nu til dags er der efterhånden så mange pakkekalendere på markedet. Der bliver produceret med temaer som; Pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til teenageren, pakkekalender til barnet. Det er blot at gå i krig. Hvis du mangler inspiration til hvilke pakkekalendere der er på markedet, har vi så vidt muligt samlet disse her i artiklen.


Hvad er en god pakkekalender egentlig?
En god pakkekalender kan indeholde alt. Det kan være alt fra en pebernød til kosmetik eller legetøj. Det er selvfølgelig vigtigt at tænke på hvem modtageren er, det er jo vidt forskelligt hvad kalenderen skal indeholde.
Som tidligere nævnt, bliver der produceret så mange pakkekalendere efterhånden og producenterne er kloge nok til at indele dem i alder og køn.
Det sjoveste ved en pakkekalender er ikke indholdet, men tanken der er lagt bag - uanset om det er en Summerbird chokolade julekalender eller en hjemmelavet pakkekalender. Det er op til en selv, til ens budget og hvad I hver især kan lide.


Lav-selv pakkekalender
Men man kan også være kreativ og lave dem selv. Hvis det er til børn, så bliver de taknemmelige, for selv den mindste ting. En lille brunkage kan være nok. Man kan lave en pakkekalender der passer til ens budget og derefter planlægge ud fra det.
Nogle vælger at gå og købe gennem hele året og det kan være alt fra strømper, en lille slikpose, og til de større ting til advent.
Hvis dit yngre barn elsker Lego, kan du overveje denne mulighed.
Køb en stor lego pakke og del den op i 24 pakker. På den måde, slipper du for at skulle finde på 24 gaver og når børnene er små er de egentlig ligeglade med hvad der er i, det er tanken om at de får lov at pakke en gave op fra nissen eller julemanden der gør dem så ellevilde.

Til manden kunne det være en krans til trappegelænderet med lys i, og måske kunne poserne fra en tidligere Rasmus Klump pakkekalender anvendes til tingene. Der står allerede tal på, så det var win-win. Herudover kunne du komme lidt forskellig chokolade i og skrabelod. Der kan komme alt i, det er blot at putte de ting, som manden eller kvinden i dit liv kan lide og så er den både flot og hyggelig for hele familien.

Til hende kan du altid finde en ting. Elsker hun te, chokolade, hudpleje eller kosmetik? Ofte kan man købe disse ting til billige penge og det er blot at være kreativ og købe noget du ved hun enten mangler eller elsker.

Du kan også overraske med en pakkekalender til jer begge. Det kan være chokolade, eller hvis I begge elsker god spiritus. Det kan også være, at I trænger til at pifte parforholdet op, så kan I med fordel købe en færdiglavet pakkekalender eller sammensætte en selv, med ting I kan hygge jer med.
Der findes også hjemmesider, der allerede har fundet 24 ting til børn, ham, hende eller til jer begge og som endda pakker dem pænt ind, så de er lige til at hænge op.

Vi håber at I har fået en god julepakkekalender ånd og husk - uanset om du vælger at lave en pakkekalender selv eller købe en færdiglavet, er det tanken bag der tæller og modtageren bliver helt sikkert glad, uanset hvad det er. Det er tanken bag der tæller.

Rigtig glædelig jul og pakkekalender jagt.

Pakkekalender til børn
Pakkekalendere til børn er altid et hit. Flere og flere producenter har fået øjnene op for dette og der er begyndt at blive produceret mange forskellige på markedet.
Vi har fundet pakkekalendere til børn og skabt et overblik til dig, så du slipper for at kigge forvirret på 20 forskellige sider.

Rasmus Klump
Rasmus klump laver en rigtig fin pakkekalender med 24 folieposer. Den indeholder mange forskellige ting til sjov og leg. Vi anbefaler julekalenderen fra 3 år.

Brandmand Sam julekalender
Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Brandmand Sam julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Minions julekalender
Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Minions julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Disney Cars julekalender
Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Cars Lynet McQueen julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Frost julekalender
Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Disney Frost julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Byggemand Bob julekalender
Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Byggemand Bob julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Ramasjang Julekalender
Ramasjang pakkekalender inklusiv 24 små folieposer med forskelligt legetøjs og børne- indhold. Masser af sjov, ballade og overraskelser mens du tæller dagene indtil juleaften.

LEGO Star Wars julekalender
Bag lågerne ligger en galakse fyldt med Star Wars minifigurer, rumskibe, fartøjer og meget mere og venter på dig! Når du har samlet alle gaverne, kan du folde legemåtten ud og udspille dine egne episke eventyr på ørkenplaneten Jakku, Starkiller Base og i det ydre rum.

LEGO Friends julekalender
Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr - der er et nyt element at bygge hver dag.

LEGO City julekalender
Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO® City julekalenderen! Åbn en nummereret låge hver dag, og se, hvad der venter dig. Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Schleich - heste, vildedyr, bondegårdsdyr
Med denne julekalender fra Schleich kan du lave din egen bondegård af Schleich dyr. Der er et nyt element hver dag. Eller hvis du er mere til heste eller vilde dyr. Der er lavet 3 forskellige kalendere, så der er noget for alle.

Paw Patrol Julekalender
Super sej Paw Patrol julekalender med 24 spændende overraskelser, som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere.

Play-doh
Få en ny og spændende ting hver dag til dit Play-doh modellervoks. Der er en ny ting med hver dag. Der er også bøtter med modellervoks i de mest gængse farver.

Frost julekalender
Julekalenderen indeholder forskellige ting til penalhuset.
Julekalenderen fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Trolls julekalender
Julekalenderen indeholder forskellige ting til penalhuset,- selvfølgelig med Trolls motiv.
Julekalenderen kan også fungere som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Disney Cars julekalender
Julekalenderen indeholder blandt andet forskellige ting til penalhuset, såsom viskelædere, blyanter, farver og meget mere

Star Wars julekalender
Flot julekalender med 24 gaver som gør ventetiden til juleaften lidt sjovere. Julekalenderen har forskellige ting til penalhuset som keyhanger, 3D figurer, blyanter og meget mere. fungere samtidigt også som et brætspil med de ting som gemmer sig bag lågerne.

Playmobil julekalendere
Playmobil har lavet flere forskellige julekalendere, så der er noget for alle. Samler du på ting til julemandens værksted? eller er du vild med heste? Der er noget for alle!

- Julemandens værksted
- Top agents
- Hestefarmen

My Little Pony julekalender
Flot My Little Pony pakkekalender til de dejlige juletider! Med 24 små og sjove overraskelser!Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Coop
Hvis du ikke aner hvad du skal købe i kalendergave til børnene, så har Coop gjort det nemt for dig. De har fundet 24 kalendergaver til børn der indeholder lidt af hvert. Heriblandt kreativ legetøj, spil, en båd til badet, musikinstrumenter og trælegetøj til børn. Julekalenderen passer til begge køn og er med assorterede farver.
Den anbefales til børn fra 3 år.

Disney
Disney har lavet en rigtig fin pakkekalender med 24 pixibøger med en lille historie til hver dag. Så kan du rigtig hygge med at fortælle en lille historie til barnet, det vil helt sikkert være et hit.
Den minder om den kalender pixi lavede få år tilbage med indpakning og systemet.

Pakkekalender til voksne

Selvom man er blevet voksen, er det stadig sjovt at åbne en låge hver dag eller til advent.
Det syntes vi i hvert fald her på redaktionen, og der er en del producenter på markedet der laver pakkekalendere til voksne. Der både en til hende, til ham, eller til jer begge.
Derfor har vi gjort det nemt for dig at få et overblik over alle pakkekalendere til voksne.

Pakkekalender til hende
Matas
Matas pakkekalender kan fås i tre udgaver ? Advent, Classic og Lux.
Pakkekalenderne koster mellem 599 kr. til 999 kr. og har en skønnet værdi på mellem 1.056 kr. til 2.127kr. De består alle af lækre produkter til at forkæle dig selv. Der kan være alt fra make-up, neglelak til kropspleje og dufte.

Pakkekalender med te og lækkerier fra teacup.dk
Her får du ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg.
Du får nye smage hver dag, og der er da ikke noget mere hyggeligt end en kop varm te eller lidt lækkert på en kold decemberdag.
Alle pakkerne er individuelle og det er både te og andre varer fra deres sortiment.

The body Shop
The Bodyshop laver hvert år pakkekalendere til dig der trænger til at blive forkælet. Den kommer med 25 låger.
Den består af et lækkert udvalg til kroppen. Det kan være make-up, accesories, kropspleje eller hudpleje.

Dette år gemmer den på noget mere. Der er nemlig en lille opgave bag hver låge, som der kan sprede lidt julestemning. Når alle lågerne er åbnet, kan pakkekalenderen så bruges som et quiz spil som alle kan deltage i. Pakkekalender til ham
Rom Julekalender
Denne Romjulekalender indeholder 24 flasker af de mest nøje udvalgte rom, et romglas og mulighed for at downloade et smageskema, så du kan tage noter og nedskrive dine smags oplevelser. Størstedelen af rom-udvalget er udelukkende bestilt hjem til denne kalender og gør indholdet helt unikt og velsmagende.

Julekalender med Gin
Med denne julekalender kommer fra Mac Y får du 24 smagsprøver af gin. Der medfølger en QR kode, så du kan scanne dem alle og læse en beskrivelse af de enkelte.
Om du er ny indenfor gin verdenen eller er en erfaren drikker, er denne julekalender noget for

Chili julekalender fra Chili Klaus
En sjov kalender, der udfordrer manden. Der er forskellige julekugler bag hver låge.
julekuglerne består af lakrids med chili og chokoladeovertræk i vindstyrkerne 4-6-9-12-15
inkl. en 25. låge med en nytårs surprise!

Pakkekalender til par/kærester

Årets julekalender fra Bolcheriet buder på et nyt og unik design.
Bolcheriets nye julekalender består af 24 specialdesignede æsker, trykt på Svensk flot papir og produceret og pakket i Danmark. Æskerne er i så god en kvalitet, at man kan genbruge dem.
Bolcheriets julekalender er en dekorativ familiekalender der kan nydes af voksne såvel som børn.

Summerbird Skuffe Julekalender - Voksen 425 g.
Den smukkeste chiffoniere julekalender fra Summerbird. Med 48 stykker luksus chokolade kan man dele den med konen eller manden. Du kommer hele vejen rundt i Summerbirds chokoladehimmel.

Johan Bülow Lakrids Julekalender - nu med 325g.
Johan Bülow laver igen i år en eksklusiv julekalender med lækre lakridsoplevelser til hele december. En julekalender der ikke kun er forbeholdt børn ? voksne skal også forkæles med lækre smagsoplevelser.

Bülow Lakrids - Stor julepakke
Den store julepakke er til hele familien der ønsker at dele i den søde juletid. En pakke hele familien vil glæde sig over og se frem til hver dag.
Man kan forudbestille disse julekalendere og det kan ofte godt betale sig, da man plejer at få smagsprøver med eller en lille ekstra gave. Derudover har de mængderabat.

Summerbird
Summerbird laver forskellige pakkekalendere. De laver en der er velegnet til par, til enkelte og i forskellige designs. Det er blot at finde den rigtige der passer til dig eller jer.

Summerbird Skuffe Julekalender - Voksen 425 g.
Den smukkeste chiffoniere julekalender fra Summerbird. Med 48 stykker luksus chokolade kan man dele den med hustruen eller manden. Du kommer hele vejen rundt i Summerbirds chokoladehimmel. Julen bliver bare lidt bedre med en Julekalender fra Summerbird.
Tilbage til oversigten