OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Julekalendere på TV2 2024

Sidst opdateret 16-01-2024

Hvert år, når december nærmer sig, bliver TV2 forvandlet til et juleparadis for seere i alle aldre. Vi er glade for at præsentere vores årlige julekalendere, der bringer den festlige stemning, spændingen og magien frem i os alle. Vores julekalendere er skabt med kærlighed og omsorg for hele familien og garanterer underholdning og hygge i julemåneden.

Nedenfor finder du en oversigt over vores julekalendere, der forventes at blive vist på TV2 i år:

Tidspunkt Julekalender
Kl. Kommer snart
Kl. 20:00 Kommer snart
Kl. Kommer snart

TV2 PLAY fra 1. november

  • Kommer snart

TV2 PLAY fra 1. december

  • Kommer snart

Sidste års julekalender på TV2 - Valdes Jul - Skovens Vogter:

Valdes Jul - Skovens Vogter er en ny familiejulekalender fra TV 2, der handler om drengen Valde, der møder ulvepigen Tala. Tala mener, at Valde er udvalgt til at blive Skovens Vogter, og at han derfor kan genskabe Pagten mellem skovens magiske væsener og menneskene.

Valde og Tala må sammen bekæmpe en ond magt, der truer med at ødelægge naturen og Pagten. Undervejs lærer de hinanden og naturen at kende på en ny måde.

Valdes Jul - Skovens Vogter er en moderne julefortælling, der handler om venskab, naturens betydning og håbet om en bedre fremtid. Serien er skabt af Jesper Fink og Thomas Porsager, der håber, at den vil inspirere seerne til at tænke over naturens betydning og få lyst til at bruge mere tid i skoven.

 

Bemærk, at indholdet af TV2's julekalendere varierer hvert år, så der er altid noget nyt at se frem til. Hold øje med vores sendeplan for de seneste opdateringer og nye julekalendere, der bringer glæde og spænding til dine decemberaftener.

Vi ønsker dig en magisk julemåned fyldt med sjove øjeblikke og uforglemmelige eventyr med TV2's julekalendere! Glædelig jul!

##nyhedsbrevboks2|Hold dig opdateret på årets julekalendere!.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev|tv2|ffffff|a81415##


Julekalendere Tv Tv2


Tilbage til oversigten