OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Julekalendere på DR TV 2024

Sidst opdateret 16-01-202

Hver december forvandler DR TV sig til et juleparadis for seere i alle aldre. Vi er glade for at præsentere vores deres årlige julekalendere, der bringer den festlige stemning, spændingen og magien frem i os alle. Vores julekalendere er skabt med kærlighed og omsorg for hele familien og garanterer underholdning og hygge i julemåneden.

Nedenfor finder du en oversigt over vores julekalendere der forventes at blive vist på DR TV i år:

Tidspunkt Julekalender
Kl. 17:00 Kommer snart
Kl. 19:40 Tidsrejsen 2

DRTV fra 1. november

  • Kommer snart

DRTV fra 1. december

  • Tidsrejsen 2

Tidsrejsen 2

I oktober 2023 begyndte DR optagelserne til deres kommende julekalender "Tidsrejsen 2", som er en fortsættelse af "Tidsrejsen" fra 2014. Denne nye julekalender, med arbejdstitlen 'Tidsrejsen II', er planlagt til at blive sendt i december 2024. Optagelserne vil fortsætte indtil marts 2024.

"Tidsrejsen 2" fokuserer på det usædvanlige par Romeo og Holly, som mødes, da Holly starter i Romeos klasse. Romeo tror, han har fundet beviser for, at der tidligere har fundet tidsrejser sted i Dragør, og han håber, at dette kan hjælpe ham med at finde ud af, hvad der er sket med hans far, som han aldrig har mødt. Holly tilbyder at hjælpe Romeo, hvilket kickstarter et spændende science-fiction juleeventyr. 

Serien vil introducere nye skuespillere, men vil også inkludere nogle fra den oprindelige julekalender, selvom det endnu ikke er offentliggjort, hvilke skuespillere fra den første serie der vender tilbage. "Tidsrejsen 2" er skrevet af Mikkel Bak Sørensen og Poul Berg, hvor sidstnævnte også vil instruere alle 24 afsnit. Poul Berg var også manuskriptforfatter og instruktør for "Tidsrejsen 1" og "Julehjertets Hemmelighed" fra året før.

Sidste års julekalender på DR1 - Det magiske tivoliteater:

Julekalenderen 'Det magiske tivoliteater' i 2023 følger den unge, fattige dreng Luka i det tidlige 1900-tallet, der ved en tilfældighed støder på et tivoliteater. Han bliver venner med børn fra teateret og føler sig endelig hjemme. En ond overklassekvinde truer dog med at sælge teateret og smide børnene ud, hvilket får Luka og hans venner til at udvikle en plan for at redde teateret.

Bemærk, at indholdet af DR's TV julekalendere varierer hvert år, så der er altid noget nyt at se frem til. Hold øje med vores sendeplan for de seneste opdateringer og nye julekalendere, der bringer glæde og spænding til dine decemberaftener.

Vi ønsker dig en magisk julemåned fyldt med sjove øjeblikke og uforglemmelige eventyr med DR TV's julekalendere! Glædelig jul!


Julekalendere Tv Dr Dr tv


Tilbage til oversigten