OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Årets TV-julekalendere 2014 på DR1, DR2, Ramasjang og TV2

Julekalendere TV-guide 2014

 

Tidspunkt Julekalender Kanal
Kl. 17:00 Sebastians Jul DR Ramasjang
Kl. 17:10 Jullerup Færgeby DR Ramasjang
Kl. 17:10 JULTRA - Sofie og Bubbers jul DR Ultra
Kl. 17:15 JULTRA - Store Nørdernes julekalender DR Ultra
Kl. 18:00 Den lille Julemand DR Ramasjang
Kl. 19:15 Yallahrup Færgeby DR2
Kl. 19:30 Tidsrejsen DR1
Kl. 20:00 Pyrus - Alletiders Julemand TV2
Kl. 20:10 Fuckr med dn jul DR3

Julekalender på DR 2014
I år kan vi glæde os til den helt nye DR-julekalender i 24 afsnit skrevet af Poul Berg. Titlen er "Tidsrejsen".

Julekalenderen er for de lidt større børn, men hele familien er naturligvis inviteret med til hyggen og mystikken.

I "Tidsrejsen" møder vi den 13-årige Sofie. Hun er lidt af en videnskabsnørd, hvis største ønske er, at hendes skilte forældre genforenes, så de kan fejre julen sammen.
Helt tilfældigt kommer Sofie på en vaskeægte tidsrejse, da hun finder en af hendes farfars opfindelser. Det gør hende i stand til, at tage tilbage til dengang, hvor hendes forældre var unge. Her vil hun forsøge, at få forældrene til at ændre kurs og undgå skilsmissen.

Sofie spilles af 15-årige Babiane Ivalo Kreutzmann.
I øvrigt er én af hovedrolleindehaverne Hannibal Harbo Rasmussen kendt fra DR Ramasjang serien "PendlerKids".Julekalender på DR2 2014
Programmet er nu offentliggjort for DR2. Det blev ikke et gensyn med den herlige Jul på Vesterbro, men i stedet den også udmærkede Yallahrup Færgeby fra 2007.Julekalender på Ramasjang 2014
DR Ramasjang byder igen i år velkommen til en helt serie af julekalendere at nyde. Vi ved nu, at alle kan hygge sig med en af de største klassikere indenfor genren - nemlig Jullerup Færgeby fra 1974. Herudover kan vi genopleve Sebastian Klein i Sebastians Jul fra 2010.Julekalender på DR3 2014
DR3 vil også lege med. I alle 24 juledage underholder illusionisten Jan Hellesøe i "Fuckr med dn jul".Julekalender på TV2
Sidste år havde vi fornøjelsen af TV2s nye julekalender Tvillingerne og Julemanden, der var en videreudvikling af Ludvig og Julemanden. I år står den på en genudsendelse af en af de mest populære TV2 julekalendere gennem tiden og rygtet vil vide, at det bliver et gensyn med ingen ringere end Pyrus i julekalenderen "Alletiders Julemand" fra 1997.Julekalender DR Ultra 2014
På DR Ultra sendes der hver dag i december JULTRA med Bubber og Sofie. Derudover genudsendes Storenørdernes julekalender fra sidste år, ligeledes under navnet JULTRA.

  • profile
  magnus
  09-12-2017

  jeg vil gerne se Mikkel og guldkortet og jesus & Josefine igen

 • profile
  Line
  04-12-2014

  Altså, hvad er i flipper så meget udover? I bliver jo ikke tvunget til at se dem? :) Og det er jo ikke alle der har samme mening, bare fordi du selv synes at f.eks. Pyrus er dårlig, betyder det jo ikke at der ikke er nogen andre der gerne vil se den :) Jeg er synes indtil viderere at Tidsrejsen og Pyrus er da ikke helt galt XD God jul! *_* <3
  xx Den juleglade teenager<3

 • profile
  Anonym
  03-12-2014

  Har sådan glædet mig til The julekalender som plejer at komme hvert år, hvorfor er den der ikke længere? Det er jo en klassiker, den skal da ikke bare slettes.. so sad now...:/

 • profile
  Tristan
  02-12-2014

 • profile
  Mor til 3
  30-11-2014

  H ordforråd=hvornår

 • profile
  Mor til 3
  30-11-2014

  H ordforråd sender eller laver julefilm som alle kan se både store eller små end det hvert år er til børn over 12 år... hvad med de små børn på 2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 års osv kan få glæde af julekalender. Håber på at de snart kommer ind i kampen så mine kære små puslinger kan være med.

 • profile
  30-11-2014

  julie mor far love

 • profile
  Ibe
  29-11-2014

  Hej jul på slottet, pakten og bamses jule rejse til min lillebror.
  Hilsen ibe på 11år

 • profile
  eama@hameed
  29-11-2014

  jul i valhal

 • profile
  eama@hameed
  29-11-2014

  jul i valhal

 • profile
  RENE
  24-11-2014

  jeg har faktisk alle julekalender der var sendt på DR 1 og TV 2

 • profile
  Asmus
  20-11-2014

  jeg glæder mig til julekalenderen og jeg håber at vi for noget godt ud af det og jeg glæder mig så meget og det er fordi jeg elsker jul og alt det med gaverne og hyggen kærlig hilsen Asmus 9 år.

 • profile
  Randi
  19-11-2014

  Nu må TV2 simpelthen stoppe med Pyrus !!! Elendig julekalender der er sendt til hudløshed :((((

  Spændt på den på DR :))

  Resten er genudsendelser og ved Gud ikke første gang de er genudsendt :((( Hva pokker går vores licens penge til ??

 • profile
  Sofia
  18-11-2014

  Jeg deler meget Michaels budskab med " børn lærer jo ikke ligefrem ret meget om julens rigtige værdier og den sande mening og buskab.
  Engang var der både jul på slottet - pyrus - jul i gammelby - jul i skilte skoven osv. Der var både sjov og hygge for alle og enhver. Sidste år spøgelser og en julemand der ikke var meget julemand over, og nu i år så er der tidsrejse og det. Det er nemt at mærke at der er kommet ny generation til som kommer med ideer til julekalendre. Syntes det er sørgeligt. Ideen var måske god hvis det var til en jule film i stedet for."
  Jeg er 21 år, og jeg ser altid med på julekalendrene. (: jeg synes simplethen det er så hyggeligt, men må indrømme jeg heller ikke synes det er den samme hygge når der kommer sådan en ny en.

  Jeg er selv kæmpe fan af Brøderne Mortens jul , Krummerne, Pyrus , Jul på kronborg , Bamses julerejse, jullerup færgeby osv. osv.. Men det er jo nok også fordi man har sine julekalenderer fra sin barndom - men jeg vil dog alligevel sige at jeg synes både børn og vokse passer til lige dem jeg skrev nu :) så jeg blev simpelthen så glad da jeg at det var Pyrus - dog er jeg i Hong Kong over december måned i år så jeg har da selføelig medbragt Samtlige dvd'er af Pyrus, Krummerne , brøderne Mortens Jul - og har da også købt tv2 log in . (:

  en gammel klassiker til de mindre børn ville jo være "bamses julerejse" og ikke alle mulige nymoderne :D min mening.. tak fordi jeg må dele!

 • profile
  Rasmus S.H
  17-11-2014

  Stod det til mig, skulle TV2 have overvejet at sende Brødrene Mortensens Jul i år. Ikke mindst fordi Fle mming Bamse er med i den. Den er den mest hyggelige, og livsbekræftende julekalender nogensinde. Skuespillet er desuden betydeligt bedre, end i de fleste nyere julekalenderne.

 • profile
  GUSTAV SKOV
  15-11-2014

  Yeeaar, pyrus er tilbage yes!!

 • profile
  Line
  12-11-2014

  ?? Er snileyer. Og så mener jeg selvf. At jul på Kronborg er på Bonanza (DR's arkiv )

 • profile
  Line
  12-11-2014

  Jaaah elsker pyrus vi havde dem på VHS da jeg var mindre og de blev helt slidt op vi så dem 10gange om dagen? man kan se pyrus alletiders jul på bavian og på DR.dk mener jeg bestemt jeg har set at man kan se jul på Kronborg ;) jeg vil gerne se Andersens julehemmlighed har aldrig set den men er godt træt af jul på Vesterbro har set den 50gange. Julerup Færgeby ? tror min datter vil elske den. Vil give den nye julekalender på DR en chance men det lyder ikke til at være noget for hverken mig eller mine børn.. Hvor bliver de børne julekalendere af som DR. Plejede at vise? Bamses julerejse elsker min datter at se ?? jeg elsker at se nissebanden helt klart min farvorit ?? i får 2??

 • profile
  Violetta igen
  06-11-2014

  Der skal ikke stå spørgsmålstegn der skal stå smiley'er

 • profile
  Violetta
  06-11-2014

  Hej alle sammen glæder mig til der kommer julekalender men det er ikke kommet nogle reklamer. Men jeg elsker julen og alt hvad der har med det at gøre. Og jeg jeg har fødselsdag i den måned. Men god jul når kommer der til?????????????????

 • profile
  Freja
  05-11-2014

  De burde vise Familien Andersens Julehemmelighed eller Juletestamentet. Istedet for altid at vælge mange af de samme.

 • profile
  Mogens
  04-11-2014

  Jeg kunne godt tænke mig at gense famillien Andersens julehemmelighed (TV2s voksenjulekalender fra 1993)

 • profile
  Ham der
  02-11-2014

  Min fætter har været med til at skrive manuskriftet til TidsRejsen

 • profile
  Dorthe
  01-11-2014

  Tvillingerne og julemanden fra sidste år var fantastisk. Ligeledes Pagten, Absalons hemmelighed og alle de andre nye julekalendere er virkelig gode.
  Pyrus har til gengæld aldrig fanget os!!!

 • profile
  Anette
  01-11-2014

  Jeg er 49 år, og elsker de nye julekalendere.
  Går meget op i at se alle afsnit, og optager hvis jeg ikke er hjemme.
  Det er ikke altid min søn på 12 år gider se dem sammen med mig.
  Pyrus er dødsyg, og vi har set ham til hudløshed.
  Et barnligt opstød, og stort hurra til både DR og TV2 for alle de fantastiske gode NYE julekalendere.

 • profile
  Simone Ibsen
  26-10-2014

  Synes nu godt de kunne vise bamses julerejse igen ? vise nogle af de gamle istedet for alt det nye pjat.... pyrus er også okay ?

 • profile
  Ja lad os se nogle af de gode gamle julekalendre fra 70'erne, 80'erne og 90'erne - nogle af dem vi ikke allerede Har set mindst 10 gange siden. Noget godt med nisser, julemand, magi, sne og julehygge
  24-10-2014

  Dnrikke@msn.com

 • profile
  Freja Winther
  24-10-2014

  Det lyder som nogle rigtig sjove julekalendere i har fisket op af nissehuen! :D Glædelig NÆSTEN december tihi love

 • profile
  Rosa
  21-10-2014

  Synes at Pyrus er go men vil gerne have noget med nisser i julekalender ellers er det ikke rigtig jul i gammelby er bare den bedste

 • profile
  Nana
  20-10-2014

  Syns ndet lyder mega spændene, men er lidt gnaven over så mange negative kommentare på den nye julekalender.
  Det er lidt dårligt at skrive sådan noget når man ikke har set den endnu.
  Tidsrejsen lyder da som en god og spændene julekalender.
  Desuden er der efterhånden mange der brokker sig over der altid er genudsendelser.
  Julen er den tid på året hvor man ved hvad der kommer til at ske I hvert fald for de fleste, og julen er jo hjerternes fest.
  husk lige døm ikke julekalender på forhånd for, man kan jo lige se den først....

  Venlig hilsen Nana...... :-)

 • profile
  Holst
  18-10-2014

  Er i ikke nok søde at sende en af tidens bedste julekalendere; Absalons Hemmelighed? Vi snakker om den hver eneste år på denne tid. Vi savner den sådan. :(

 • profile
  Nå jeg tenker julekalender tenker jeg noget med nisser og julemanden og jule pyndt og sne og
  17-10-2014

 • profile
  Jeg synes at i skulle sende noget med rigtigt jule stemning som = pyrus alletiders show eller jul i Valhalla ikke sådan noget lort med tidsrajser noget hjertevamene eller noget hvor man tenker det er rigtigt jul m
  17-10-2014

 • profile
  anita
  16-10-2014

  pyrus pyrus pyrus kommer der ikke snart noget NYT ??? og så noget fremtids noget, føj alser, savner tiden hvor vi så jul på slottet og sådan noget

 • profile
  Maja og Jolle Overbye
  15-10-2014

  Vil gerne starte den her anmeldelse blidt og roligt med et bid mod PYRUS. Det er det værste afføring som jeg nogensinde har lagt vidne til. Alle med positive kommentarer om det forfærdelige show; pak jeres pebernødder og julestemning og flyt til Afrika. Lige nu kan du få Ebola gratis! På den anden side kan Ebola behandles, mens Pyrus efterlader evige ar.
  Nu skal I høre om RIGTIGE juleserier; lad os starte med de store! Jul i Valhalla, Pagten og sidst men BESTEMT ikke mindst ABSALONS HEMMELIGHED!!!!!!!!! Det er the realest shit i verden! Fremragende skuespil og fantastisk udtænkt plot! Det er kvalitets-TV!

 • profile
  Hvorfor ikke nissernes ø?
  14-10-2014

 • profile
  Hvorfor ikke nissernes ø?
  14-10-2014

 • profile
  amanda
  11-10-2014

  til Clara Luna og Martin Buchtrup det er pyrus og alletide julemand
  og gleder mig så maget.:) :3

 • profile
  carlemil
  08-10-2014

  glæder mig til at se julekalendere i år :)

 • profile
  Martin Buchtrup
  07-10-2014

  Jeg er vild med julekalendere,gamle som nye, selvom jeg ikke ligefrem er i målgruppen mere. Ser altid frem i spænding på hvad de viser i tv, men sammensætter også selv, hvilke jeg skal se i år. Har næsten alle julekalendere der er udkommet på dvd, så igår står den på Mikkel og Guldkortet, Pyrus og alletiders eventyr, Tidsrejsen og så en rigtig gammel, enten Jul i Gammel eller Kikkebakkeboligby :-)

 • profile
  hvad sker der med julen julen wr for børnene og ikke for latterlige manuskriftforfattere på lsd !!
  07-10-2014

  JUL =EVENTYR =NISSER=JULEMAND=OPBYGGENDE SPÆNDINGE I 24 DAGE .IKKE SKOLEBÆNK OG BØRENE SKAL OGSÅ LÆRE NOGET ELLER REKLAME FOR LORTE TING .GIV DOG BØRNENES FANTASI LOOS FOR HELVEDE DA DET HANDLER OM 24 DAGE JULE STEMNING IKKE ANDET SÅ FIND DEN FREM IGEN I STEDET FOR AT ØDELÆGE DEN VH DEN BEKYMREDE

 • profile
  Sanne
  07-10-2014

  Brødrene Mortenens jul eller krummernes jul er ved at være lang tid siden, og er hyggelig for hele familien

 • profile
  Bjarke
  02-10-2014

  Hvad er det da for nogle latterlige julekalendere, som der sendes i år.... Ok med Pyrus og Jul på Vesterbro, men hvad h..... er det for noget pis de sender på DR1? "Tidsrejsen" - det lyder jo som en ungdomsserie på DR Ultra... Hvor bliver den gode gamle julehygge af med små frække nisser, masser af sne og julepynt... Se, det er sgu julehygge... Jeg overvejer seriøst at købe "Jul på Slottet", så mine egne børn (3 og 6 år) kan opleve stemningen ved en RIGTIG julekalender.
  Skæld-ud fra en sur jule-entutiast :-)

 • profile
  Helene
  01-10-2014

  Hej vil høre om kom på DR1 iår julekalender spæger på havd der hilser Helene

 • profile
  Helene
  01-10-2014

  Hej vil høre om kom på DR1 iår julekalender spæger på havd der hilser Helene

 • profile
  Jesper
  30-09-2014

  *Michael

  "Børn lærer jo ikke ligefrem ret meget om julens rigtige værdier og den sande mening og buskab."

  ..og derfor mener du at der skal være julemænd, nisser og sne? De har ikke ligefrem særlig meget, hvis ingen ting at gøre med Julen, da Julen's sande mening er en religiøs begivenhed og omhandler Jesu fødsel. Se sådanne Julekalendre har man ikke set før (udover Jesus og Josefine).
  Må dog stadig give dig ret i at julekalenderne er blever dårligere og dårligere med tiden, og absolut var bedst før i tiden med Pyrus osv.

 • profile
  Tobias
  30-09-2014

  Jaa, ikke en dårlig december i år. DR 2 og deres voksen julekalender pis og lort ku' de sku godt spare dem for. Få et liv og vis noget alle kan se. Bliver det Pyrus på TV 2, sådan. Og DR 1 samt DR Ramasjang og DR Ultra er også i orden :)

 • profile
  Pylle
  28-09-2014

  Ramasjang sender "Jullerup Færgeby" "Fire strømper uden fod en tomat så rød som blod og en gammel gulerod kan du få for en krone" Glædelig jul :-)

 • profile
  Peter Carstensen
  27-09-2014

  !Vil ha "jul i gammelby" på en af kanalerne, så vil der også være noget for en gammelnisse

 • profile
  Schwaner
  27-09-2014

  Hvorfor bliver der ikke laver julekalder med nisser i mere. Rigtige nisser som fx pyrus og nissebanden?

 • profile
  katrinekog@gmail.com
  24-09-2014

  Jeg synes det lyder rigtig godt det de viser i år og der bliver helt sikkert noget for alle. Jeg har allerede Alletiders julemand på DVD, så kommer nok ikke til at se den. Den på DR1 lyder ikke noget for mig, da jeg synes der er lavet for mange julekalender om tidsrejser i forvejen, men jeg håber at der kommer noget godt på ramasjang til jul i år. Håber at det enten bliver Hallo det er jul, Jul på Kronborg eller en af Nissebanden julekalenderne. Voksenjulekalender på DR2 må de gerne genudsende Hjælp det er jul og af voksenjulekalender på TV2 vil det være fedt hvis de viste noget andet end The julekalender i år. De kunne vise Andersens julehemmelighed eller Juletestamentet.

 • profile
  Jennifer
  22-09-2014

  Jeg syntes godt snart i kan sende brødrene mortensens jul, krummernes jul eller Jesus og Josefine igen.

  Og Magnus tagmus.
  Eller vinter by øster.

  Elsker også Pyrus men elsker også nye.

 • profile
  nanna_toftum@outlook.dk
  21-09-2014

  Glæder mig til alt DET NYE der skal ske i tv'et, men favoritten er nu fortsat Jul I Valhal.
  Pjat med at alt det gamle er bedre. Det er to vidt forskelligelige genre.

 • profile
  Danie
  15-09-2014

  endnu et år hvor jeg ikke skal se julekalender. De seneste år både på DR og tv2 er julekalenderne blevet alt for dårlige, med popsmarte irriterende/ dårlige skuespillere.

  Hvorfor kan DR ikke bare sende Jul på Kronborg igen, det er længe siden den sidst har været vist. De nye julekalendere giver bare ikke julestemning som de gamle. Og det synes jeg, selvom jeg er 17 år.

 • profile
  Linda
  13-09-2014

  Hvor hygligt det end er med pyrus som jo indeholder alt det bedste med nisser, så synes jeg de burde sende en anden gammel kending, nu hvor dr snart har moderniseret al julehyggen ud af kalenderen?skibet i skilteskoven og den anden af samme slags ville være et hit, bare noget med jul jul jul!!!

 • profile
  Max
  05-09-2014

  Uanset hvad de viser, så bliver det sgu hyggeligt :)

 • profile
  Vibeke
  05-09-2014

  Pyrus helt sikker dejligt at skulle gense ham....
  Men hvorfor kan dr ikke genudsende nogle af de gode gamle jule kalender som nissebanden, jul i gamle by osv..

 • profile
  Lisbeth Maja Sørensen
  04-09-2014

  Alletiders Eventyr blev vist i 2010.

 • profile
  Lisbeth Maja Sørensen
  04-09-2014

  Alletiders Julemand blev sidst vist på TV2 i 2007, Mikkel og Guldkortet skulle have været vist i 2007, men blev udskudt og sendt i 2008 i stedet for.

 • profile
  Anna
  04-09-2014

  Nej det er da kun omkring 5 år siden Alletiders julemand sidst var på tv2. Det er 20 år siden Alletiders Jul blev vist for første gang og 10 år siden, den blev genudsendt, det vil sige det er den og ikke Alletiders Julemand de burde vise! Så vidt jeg har forstået er det ikke officielt endnu så håber virkelig det bliver Alletiders Jul istedet.

 • profile
  Anne
  04-09-2014

  Både brødrene Mortensens jul og Mikkel og guldkortet kunne godt snart blive genudsendt

 • profile
  Flemming
  02-09-2014

  Kan. DR ikke snart sender jul i gamme by. Og TV2 kan i ikke sender ander end pyrus de har da lavet manger gode ..

 • profile
  Sonja Andersen
  30-08-2014

  Jeg savner Magnus Tagmus :D

 • profile
  Heidi
  30-08-2014

  Jullerup færgeby eller nisse banden må de godt sende igen eller Pyrus

 • profile
  Jemachri
  25-08-2014

  Hvis det virkeligt er en Pyrus-julekalender der kommer på TV2 i år, så glæder jeg mig squ. Jeg ved godt at de er gamle (den yngste er 14 og den ældste er 20), men de er da stadig gode, og jeg synes man kan se dem år efter år. :-)

 • profile
  Carina
  23-08-2014

  Kom nu snart med brødrene Mortensens jul igen, det er ved at være så mange år siden de viste den.. :( :D

 • profile
  23-08-2014

 • profile
  23-08-2014

 • profile
  Lisbeth Maja Sørensen
  20-08-2014

  TV2 sender i år Alletiders Julemand som julekalender

 • profile
  Michael
  17-08-2014

  Hélt ærligt?...
  Tidsrejse og hvad ved jeg, hvad bliver det næste? Hvor er tiden med nisser og julemanden og masser af sne og hygge osv? Det bliver da mere og mere fremtids præget, inden længe så er der vel superhelte med også.
  Børn lærer jo ikke ligefrem ret meget om julens rigtige værdier og den sande mening og buskab.
  Engang var der både jul på slottet - pyrus - jul i gammelby - jul i skilte skoven osv.
  Der var både sjov og hygge for alle og enhver. Sidste år spøgelser og en julemand der ikke var meget julemand over, og nu i år så er der tidsrejse og det.
  Det er nemt at mærke at der er kommet ny generation til som kommer med ideer til julekalendre.
  Syntes det er sørgeligt.
  Ideen var måske god hvis det var til en jule film i stedet for.
  Bare min mening.

 • profile
  Pil
  17-08-2014

  Synes nu godt snart de kunne genudsende Bdr. mortens jul .

 • profile
  Jørgen
  17-08-2014

  Aj hvor dejligt...
  Vi elsker Pyrus....
  Her i Viborg

 • profile
  Lisbeth Maja Sørensen
  04-08-2014

  DR s julekalender i år hedder Tidsrejsen, jeg er spændt på den, jeg er lidt usikker på, om den er noget for mig, men jeg vil give den en chance, måske vil jeg synes om den.
  Er der nogen, som ved, hvilken julekalender TV2 sender i år?

 • profile
  16-07-2014

 • profile
  Jasmin
  13-06-2014

  OMG Hannibal skat du klare det super godt :)

 • profile
  Mette
  04-06-2014

 • profile
  04-06-2014

  Pyrus er måske kommer tilbage i år på TV2

 • profile
  Clara Luna
  12-05-2014

  Håber det er pyrus i alletiders nisse :-) ?

 • profile
  Jeg er Guds søn
  20-04-2014

  Hvad for er jeg ikke med nu gider jeg ikke at se den

 • profile
  Gud
  20-04-2014

  Noget rent lort at den kommer på alle kanalerne


Tilbage til oversigten