OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
10%

Varta Longlife Power C 2 Pack (b) - Batteri

Longlife Power C 2 Pack (b) - Batteri fra Varta

Pris: 27,95 DKK Før: 30,95
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Varta Longlife Power C 2 Pack (b) - Batteri

VARTA LONGLIFE Power, Alkaline Battery, C, Baby, LR14, 2-pack, Made in Germany er den ideelle løsning til at holde dine enheder kørende i længere tid. Disse alkalinebatterier er specielt designet til at levere pålidelig og langvarig strøm til en bred vifte af elektroniske apparater.



Med VARTA LONGLIFE Power-batterier kan du være sikker på at få den bedste ydeevne og pålidelighed. Disse batterier er produceret i Tyskland og er af høj kvalitet, hvilket gør dem til et pålideligt valg til dine daglige strømbehov.



Batterierne er i størrelsen C, også kendt som Baby eller LR14, og kommer i en praktisk 2-pack. Dette gør det nemt for dig at have ekstra batterier ved hånden, når du har brug for dem. Uanset om det er til fjernbetjeningen, legetøj, lommelygter eller andre elektroniske enheder, kan du stole på VARTA LONGLIFE Power-batterierne til at levere den nødvendige strøm.



VARTA er et velrenommeret mærke inden for batterier, og deres LONGLIFE Power-serie er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed. Med disse batterier kan du være sikker på at få den bedste ydeevne og en lang levetid.



Så hvis du leder efter pålidelige og langvarige batterier til dine elektroniske apparater, er VARTA LONGLIFE Power, Alkaline Battery, C, Baby, LR14, 2-pack, Made in Germany det perfekte valg for dig. Bestil dem i dag og oplev forskellen i kvalitet og ydeevne.


SKU3740807
EAN4008496559312
BrandVarta
VaretypeBatteri
Brand -> VaretypeVarta -> Batteri
Varetype -> BrandBatteri -> Varta

Har du spørgsmål til varen?