Lav selv flottte og anderledes juledekorationer

Julen står snart for døren, og måske er du allerede begyndt at tænke på julepynt og juledekorationer. De er vi i hvert fald, og vi glæder os som små børn, der ikke kan falde i søvn om natten, dagen før juleaften. Vi prøver hele tiden nye muligheder af, for at give julepynten en ny dimension, der kan glæde både store og små, og for ikke så længe siden fik øjnene op for noget næsten magisk.

Af Max Den 19.09
Lav selv flottte og anderledes juledekorationer


Så julet har en orkide aldrig været

Orkideer står i mange danske hjem året rundt, og især de hvide er meget populære. Ved juletid kan en hvid orkide pynte rigtig meget, især, hvis du prøver at pifte den op med vandkugler... Vandkugler? Det er helt små perler på få millimeter, der kan suge vand og afgive væde til eksempelvis blomster. De kan også pynte i sig selv, eller give nyt liv til et vinterlandskab. Perlerne fåes i mange farver, men vi synes selvfølgelig bedst om de røde, hvide og måske pink.

Vandkugler eller vandperler som andre kalder dem, kan eksempelvis købes hos aquaperler.dk

Af Max
Lav selv flottte og anderledes juledekorationer

Øjne til juletræet aka juletræsøjne

Juletræet får så ufattelig meget opmærksomhed hele julen igennem. Hvorfor ikke give det muligheden for at stirre lidt tilbage?

Disse juletræsøjne er designet til at hænge på dit juletræ og give de..

Lav selv flottte og anderledes juledekorationer

Bag-In-Box (BIB) Nissehue

Vin i bokse er blevet et kæmpe hit i Danmark og det er da ikke så underligt. De er både praktiske, holdbare og nu også flotte at se på. Med nissehuen bliver en ellers lidt kedelig bag-in-box lige lidt..

Lav selv flottte og anderledes juledekorationer

Fake sne pulver - Supersne

Det har aldrig været lettere at lave sne til hjemmebrug, og det endda uanset vejrforhold.

Supersneen består af et pulverstof, der blot ved at blive tilsat vand kan udvide sig til 100 gange sin stør..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195