Kunstig mini juletræ i plastik

Ethvert skrivebord bør pyntes op til jul. Det fortjener alle skriveborde. Og hvad er mere dekorativt et en juletræ. Juletræet er "the symbol" på julen, julefreden og julehyggen og man kan ikke blive andet en rigtig godt og grundig glad i låget, når man kigger på det yndige træ.

Disse små hygge juletræer er lige til at tage frem til jule og pynte op omkring pc-skærm eller laptop. Der medfølger både guirlander, julekugler og stjerne til toppen, men rigtig mange vil også vælge helt selv at pynte juletræet med små hjemmelavede finurligheder.

Et lille juletræ i plastik kan findes til 39 kr.

Af Max Den 12.11
Kunstig mini juletræ i plastik


→ Mini Juletræ kan købes online her

Af Max
Kunstig mini juletræ i plastik

Rudolf rensdyr kostume til bilen

Når julegaveindkøbet skal gøres og for nogen overstås, hvorfor så ikke gøre det med lidt stil. Bilen er nu engang hver mands rensdyr, der sørger for at trække os allesammen rundt til den ene butik eft..

Kunstig mini juletræ i plastik

Bag-In-Box (BIB) Nissehue

Vin i bokse er blevet et kæmpe hit i Danmark og det er da ikke så underligt. De er både praktiske, holdbare og nu også flotte at se på. Med nissehuen bliver en ellers lidt kedelig bag-in-box lige lidt..

Kunstig mini juletræ i plastik

Øjne til juletræet aka juletræsøjne

Juletræet får så ufattelig meget opmærksomhed hele julen igennem. Hvorfor ikke give det muligheden for at stirre lidt tilbage?

Disse juletræsøjne er designet til at hænge på dit juletræ og give de..