OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Kaffe brune vandperler (coffee)

Kaffe brune vandperler er flotte vandperler, der har mange formål. De kan bruges til afskårne blomster og kan skabe en meget flot og kreativ blomsterdekoration. Derudover er deres farve perfekt til det stilrene hjem uden alt for mange forskellige farver. De er nemme at bruge og skal blot puttes i vand ind til de får den ønskede størrelse.

Pris: 20,00 DKK
+100 på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
OBS! Vandperlernes størrelse, og deres egenskab til at udvide sig i vand, kan udgøre en kvælningsfare. Derfor anbefales det at børn ikke benytter vandperler uden opsyn.
Ofte købt sammen med Kaffe brune vandperler (coffee)

Specifikationer for Kaffe brune vandperler (coffee)

Vandperler i farven kaffe brun (coffee)

Disse vandperler i farven kaffe brun er en flot vandperle, der giver et unikt og stilrent udseende. Vandperlerne giver mulighed for at lave kreative dekorationer som kan pynte i hjemmet og gøre det mere spændnede. Derudover er der rigtig mange der bruger vandperlerne til massage, da de føles dejlige mod huden og kan give en sjov og spændnede sanseoplevelse. Vandperlen har mange formål, om det er til blomsterne, dekorationen eller massage det er helt op til dig. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad disse vandperler kan bruges til. Du skal blot lægge dem i vand og vente til at vandperlen får netop den størrelse du ønsker.SKU1234567894970
EAN1234567894970
BrandMUTO
VaretypeVandperler
Brand -> VaretypeMUTO -> Vandperler
Varetype -> BrandVandperler -> MUTO

Andre kiggede også på
Spar
7%
Bestseller
Gennemsigtige Klar vandperler (Normal - Clear)
Bestseller
Blandede vandperler mix
Pink Lyserøde vandperler

Har du spørgsmål til varen?