Julemoden 2014

Julemoden ændrer sig hele tiden, men noget der virkelig har vundet indpas hos især mændende de sidste par år er julesweateren.

Julesweateren er ellers en gammel Amerikansk tradition, hvor det at bære en flot og hyggelig sweater i juletiden er noget de fleste går op i med liv og sjæl. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken sweater man iklæder sig, for den skal gerne være så original som muligt.

Den fantastiske juletradition har endelig bredt sig til Danmark og julesweateren vil være i rigtig mange hjem i år og helt sikkert under mange juletræer.

Julemandssweateren på billedet koster 599 kr.

Af Max Den 14.11
Julemoden 2014


→ Julesweaters kan købes online her

Af Max
Julemoden 2014

Julesweater til hunden - hundedækken

Så er julegaven til hunden sikret. Det bliver den bløde pakke i år, men husk at lægge et par godbidder ved, så hundeøjnene ikke bliver helt umulige at være i stue med.

Når først hundedækkenet er på..

Julemoden 2014

Det helt rigtige Jule Outfit

De fleste tager lidt ekstra fine klæder på, når julefrokosten skal nydes i selskab med gode kollegaer, familie, venner og bekendte. Det hører sig ligesom til. Et flot juleslips er også nærmest blevet ..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195