Julekalendere i TV 2017 - DR1, TV2, DR2, DR3, Ultra og Ramasjang

December måned er så hyggelig, og når man tænker på december, kan man ikke undgå at tænke på julekalendere. TV julekalendere er med til at samle familien foran fjernsynet i den mørke juletid. I 2017 bliver det selvfølgelig jul igen og derfor er TV-kanalerne igen klar med julekalendere i fjernsynet.

Selvom mange oplysninger er hemmelige, ved vi allerede nu, at TV2 sender historien om nissepingen Tinka og DR1 viser Snefald... Læs mere længere nede i artiklen.

Hvilken julekalender ønsker du at se et gensyn med i 2017? Del din mening i kommentarfeltet til højre.

Af Max Den 12.01
Julekalendere i TV 2017 - DR1, TV2, DR2, DR3, Ultra og Ramasjang


Få automatisk besked når vi har nyt om julekalenderne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk en email når vi har nyt om TV julekalenderne for 2017.
Julekalender TV-guide 2017Tidspunkt
Julekalender
Kanal
Kl. 17:00 Ramajetternes JulDR Ramasjang
Kl. 17:40 Klassens JulDR Ultra
Kl. 17:15 Nissebanden i GrønlandDR1
Kl. 19:30 SnefaldDR1
Kl. 16:00 Pyrus - Alletiders NisseTV2
Kl. 20:00 Tinkas JuleeventyrTV2
Kl. 21:00 The JulekalenderTV2
Kl. 21:00 Laban en juletragedieDR2
Kl. ---- Ingen oplysningerDR3Julekalender på DR1 i 2017

Snefald:

Snefald er en norsk julekalender der handler om den forældreløse Selma på ni år. Hun mistede sine forældre i en ulykke, da hun var tre år gammel, og Selma blev sammen med hunden Casper midlertidigt placeret hos den strenge nabodame Ruth. Nu er Selma ni år gammel og hun bor fortsat hos Ruth. Selma drømmer om at få sin egen familie og skriver et brev til julemanden. På magisk vis havner brevet i landsbyen Snefald, som ligger i en anden dimension. Efter et skænderi med Ruth havner Selma selv i Snefald og her begynder hendes livs eventyr med magi, overraskelser og farer. I Snefald møder Selma blandt andet børnene Pil og Frida, og senere børnenes bedste ven Julius, som er selveste julemanden.

Flere af hovedpersonerne i Snefald går igennem en udvikling og julekalenderen handler om at finde ud af hvem der betyder noget for en i medgang og modgang. Desuden handler den om at være sig selv og kæmpe for det, man tror på. Julekalenderen byder på mystik, magi, humor og masser julestemning og har børn i de bærende roller.

Julekalenderen er oversat med danske stemmer, således at børn i alle aldre kan være med.

Nissebanden i Grønland:

Nissebanden i Grønland bliver sendt på DR , hverdag i december klokken 17:15. Det er den anden serie af nissebanden, og den bliver vist for 5 gang på DR. Nissebanden i Grønland er en af de mest genudsendte julekalender på DR. Den handler om at julemanden starter med at se 2 stjerneskud ramme sammen på himlen, En gammel fortæller fra grønland, at 2 ønskesten vil falde ned fra himlen. Hvis man finder de 2 ønskesten, kan man ønske lige hvad man vil.


Julekalender på DR2 i 2017

Laban en juletragedie:

I år har DR2 lavet en adventsjulekalender, som bliver vist hver søndag klokken 21:00. Nikolaj Steen har instruet adventsjulekalenderen, og sammen med Mads Rosekrantz har de skrevet manuskriptet. De fire afsnit kommer til at hedde. 1. En ny nisse kommer til byen 2. Genforeningen 3. Julefrokosten 4. Exit Laban.¨


Julekalender på DR3 i 2017

Vi vender stærkt tilbage, når vi har nye oplysninger om julekalender på DR3, kanelen for de yngre voksne.


Julekalender på Ramasjang i 2017

Den 1. december får Ramajaetterne og lufthavnens chef, at vide at julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn. Julen er i fare og nu går den hæsblæsende jagt efter julemandens computer i gang.
Der dukker forskellige spor op, der sender Ramajetterne fra lufthavnen og rundt i hele Europa i deres forsøg på at redde børnenes jul.

Velegnet til børn i alderen 3-6 år


Julekalender på TV2 i 2017

Tinkas juleeventyr:

I årets nye familiejulekalender på tv2 følger vi nissepigen Tinka. Sammen med de andre nisser skal hun 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Noget går dog galt, og så går den vilde nissejagt, hvor Tinka kommer over i menneskeverdenen og møder ballademageren Lasse. Sammen skal de løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.

The julekalender:

The julekalender vender tilbage i år, den voksenjulekalenderen som alle kender. Den bliver vist hverdag på TV 2 Charlie klokken 20:25 i december.
The julekaldner har holdt 4 års pause, men er nu tilbage på skærmen.
Det er den julekalender som er blevet genudsendt flest gange i Danmark, og man prøver på at gøre julekalenderen til en fast tradition.

Pyros Alletiders nisse:

Pyros alletiders nisse bliver genudsendt på TV 2 klokken 16:00 hverdag i december. Sidst alletiders nisse blev sendt, var på TV 2 fra 2006, som vil sige for 11 år siden. Alletiders nisse er den anden julekalender i serien. Julekalenderen handler om at Pyros, har fået en kæmpe stor opgave. Spørgsmålet lyder på Hvad er en nisse?, som skal besvares inden jul. Pyros arbejder sammen med Gyldengrød og Kandis, for at løse opgaven.


Julekalender på Ultra i 2017

Klassens Jul er baseret på den populære tv-serie "Klassen"

I 'Klassens Jul' står Frederik over for at miste sin veninde Josefine, da hendes mor har besluttet, at hun måske skal flytte til en ny by og starte på en ny skole, fordi klassen har for mange problemer.

Frederik har derfor en julemission: Han vil sikre, at klassens får det godt igen, så Josefine ikke skifter skole.

Han laver en særlig, men også ret umulig juleplan til formålet men udfordres af et mystisk digital plageånd, som bliver fortsat grovere i sit forsøg på at splitte ?Klassen? ad. Hvem er det, der forsøger at splitte klassen ad?

Af Max
Julekalendere i TV 2017 - DR1, TV2, DR2, DR3, Ultra og Ramasjang

Den Anden Verden DR1 julekalender 2016

Traditionen tro skiftes DR og TV2 til at præsentere årets nye julekalender, og i 2016 er det DR1's tur, der denne gang sætter fuld fut under eventyret med familiejulekalenderen "Den Anden Verden".

..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195