Hjemmesko med varme - Slippies

... Og så venter du bare 90 sekunder, hvorefter du kan sætte fødderne i de dejligste varme sutsko. Denne fantastiske opfindelse er perfekt til den kolde tid i Danmark. Perfekt til indehygge af enhver slags og så holder de på varmen i omkring 2 timer.

Slippies tøflerne er lavet af det blødeste fleece og indeholder lavandel og hørfrø - en sammensætning der er rigtig god til at gemme på varmen. Som du sikkert kan forestille dig, så er duften bestemt heller ikke tosset.

De varme hjemmesko findes i de fleste voksne størrelser. Perfekt som blød julegave.

Slippies til mikroovnen koster 199 kr.

Af Max Den 20.11
Hjemmesko med varme - Slippies


→ Mikroovns hjemmesko kan købes online her


Slippies i brug


Af Max
Hjemmesko med varme - Slippies

Jule i Bakkekøbing

Jul i Bakkekøbing er den rigtige titel, men Bjergkøbing Grand Prix er nu engang den dukkefilms klassiker vi alle kender figurerne fra og det er også disse dejlig varme væsener og personligheder vi end..

Hjemmesko med varme - Slippies

Bedste julegave til friluftslivet

Flere og flere mennesker sætter tid af til tage ud i naturen, hvilket er skønt og godt for helbredet. Det kan være på vandretur, telttur, spejderlejr og meget andet. Når man som friluftsmenneske tage..

Hjemmesko med varme - Slippies

Julegavegenerator

Det er faktisk ret genialt det her!

Jeg får altid en underlig smag i munden, når jeg modtager julegaveønskelister fra familie og venner. Det bliver let en kedelig transaktion, hvor gavebytteriet l..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195