Fake sne pulver - Supersne

Det har aldrig været lettere at lave sne til hjemmebrug, og det endda uanset vejrforhold.

Supersneen består af et pulverstof, der blot ved at blive tilsat vand kan udvide sig til 100 gange sin størrelse. Sneen ekstrem praktisk og kræver kun vand. Der er slet ikke behov for kulde eller frost og den færdige sne holder i flere uger, samtidig med at den kan genbruges. Det gør substansen perfekt til andet end "vaskere", da den praktiske form også gør sneen meget velegnet til at bygge dit eget vinterlandskab.

Den falske sne findes i to posestørrelser, der henholdvis kan lave 2,8 liter færdig sne eller ca. 45 liter sne.

Fra 29 kr. pr. pose

Af Max Den 12.11
Fake sne pulver - Supersne


→ Du kan købe Supersne online her


Supersne demo


Af Max
Fake sne pulver - Supersne

Kunstig mini juletræ i plastik

Ethvert skrivebord bør pyntes op til jul. Det fortjener alle skriveborde. Og hvad er mere dekorativt et en juletræ. Juletræet er "the symbol" på julen, julefreden og julehyggen og man kan ikke blive a..

Fake sne pulver - Supersne

Bag-In-Box (BIB) Nissehue

Vin i bokse er blevet et kæmpe hit i Danmark og det er da ikke så underligt. De er både praktiske, holdbare og nu også flotte at se på. Med nissehuen bliver en ellers lidt kedelig bag-in-box lige lidt..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195