Fake sne pulver - Supersne

Det har aldrig været lettere at lave sne til hjemmebrug, og det endda uanset vejrforhold.

Supersneen består af et pulverstof, der blot ved at blive tilsat vand kan udvide sig til 100 gange sin størrelse. Sneen ekstrem praktisk og kræver kun vand. Der er slet ikke behov for kulde eller frost og den færdige sne holder i flere uger, samtidig med at den kan genbruges. Det gør substansen perfekt til andet end "vaskere", da den praktiske form også gør sneen meget velegnet til at bygge dit eget vinterlandskab.

Den falske sne findes i to posestørrelser, der henholdvis kan lave 2,8 liter færdig sne eller ca. 45 liter sne.

Fra 29 kr. pr. pose

Af Max Den 12.11
Fake sne pulver - Supersne


→ Du kan købe Supersne online her


Supersne demo


Af Max
Fake sne pulver - Supersne

Øjne til juletræet aka juletræsøjne

Juletræet får så ufattelig meget opmærksomhed hele julen igennem. Hvorfor ikke give det muligheden for at stirre lidt tilbage?

Disse juletræsøjne er designet til at hænge på dit juletræ og give de..

Fake sne pulver - Supersne

Kunstig mini juletræ i plastik

Ethvert skrivebord bør pyntes op til jul. Det fortjener alle skriveborde. Og hvad er mere dekorativt et en juletræ. Juletræet er "the symbol" på julen, julefreden og julehyggen og man kan ikke blive a..

Fake sne pulver - Supersne

Julestjerner med LED-belysning

LED-julestjerner er flot og dekorativ pynt til eksempelvis at hænge i vinduet eller som juletræspynt. Stjernerne skifter mellem farver i hele farvespektret på en beroligende og funklende på måde. DET..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195