OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Energizer Alkaline LR43/186 2 pack - Batteri

Få 2-pak Energizer alkaline LR43/186 batterier til din webshop. Disse langtidsholdbare og pålidelige batterier passer til ure, kameraer, glukosemonitorer, skridttællere og fjernbetjeninger. En praktisk og effektiv løsning til dine små enheder, der har brug for stabil strøm.

Pris pr. stk.: 31,90 DKK
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Energizer Alkaline LR43/186 2 pack - Batteri

Introduktion:

Velkommen til vores webshop, hvor vi tilbyder alkaline batterier i en praktisk 2-pak. Vores batterier er designet til at levere en stabil og langvarig ydeevne, hvilket gør dem ideelle til brug i små, bærbare enheder. Læs videre for at lære mere om de tekniske egenskaber ved vores batterier.

Stabil og langvarig ydeevne:

Vores alkaline batterier er kendt for deres pålidelige ydeevne. Med en spænding på 1,5 volt kan du være sikker på, at dine enheder får den nødvendige strøm til at fungere optimalt. Uanset om det er til fjernbetjeninger, lommelygter eller andre elektroniske apparater, kan vores batterier levere den nødvendige energi i lang tid.

Kompakt design til bærbare enheder:

Vi ved, hvor vigtigt det er at have batterier, der passer til dine små, bærbare enheder. Derfor er vores alkaline batterier designet til at være kompakte og lette at bruge. Du kan nemt indsætte dem i dine enheder uden besvær. Deres kompakte størrelse gør det også nemt at opbevare dem i tasker eller lommer, så du altid har en reserve ved hånden.

Praktisk 2-pak:

Vi ved, hvor irriterende det kan være at løbe tør for batterier, når du har brug for dem mest. Derfor leveres vores alkaline batterier i en praktisk 2-pak, så du altid har en ekstra batteri ved hånden. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle købe flere batterier i sidste øjeblik. Med vores 2-pak er du altid forberedt og kan fortsætte med at bruge dine enheder uden afbrydelser.

Konklusion:

Vores alkaline batterier er det perfekte valg til dine små, bærbare enheder. Med deres stabile og langvarige ydeevne kan du være sikker på, at dine enheder fungerer optimalt. Deres kompakte design gør dem nemme at bruge og opbevare, og den praktiske 2-pak sikrer, at du altid har en reserve ved hånden. Gå ikke glip af denne mulighed for at købe kvalitetsbatterier til en overkommelig pris. Køb vores alkaline batterier i dag og oplev den pålidelige ydeevne, du har brug for.


SKU639319
EAN7638900393194
BrandEnergizer
VaretypeBatteri
Brand -> VaretypeEnergizer -> Batteri
Varetype -> BrandBatteri -> Energizer

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?