Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

Snart starter optagelserne til den helt nye julefilm om julemanden Nicolas. Ja, den er god nok - det er en ny historie med den allerede landskendte julemand fra julekalenderen Ludvig & Julemanden, samt Tvillingerne og Julemanden.

Af Max Den 28.01
Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerteBliv statist i Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

Det er Deluca Film der står bag julefilmen, der filmes i Viborg. Du kan blive statist og få en rolle i den nye familiejulefilm, der får dansk biografpremiere den 12. november 2015.

For at komme i betragtning skal du sende dit billede + generelle informationer om dig selv, herunder:
- Kontaktoplysninger
- Alder
- Højde
- Vægt

Send hele molivitten til statist@deluca-film.dk


Hvad handler Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte om?

I Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte møder vi igen julemanden Nicolas, der som altid spilles af Lars Hjortshøj. Rollen som hans kone Julie fyldes ud af Camilla Bendix - præcis som i de to populære TV-julekalendere.

Udover Lars Hjortshøj og Camilla Bendix finder vi også Mille Dinesen, Rune Tolsgaard, Esben Pretzmann og Søren Malling på rollelisten.

I historiens begyndelse tager Nicolas fra juleværkstedet på Grønland, og tager på eventyr i den farlige menneskeverden. Han tager helt til Elverdronningens rige i Asdal. Med på sin rejse får han selskab af den fantasifulde pige på 11 år Emma.
Elverdronningen har fået fingrene i Nicolas' og Julies nyfødte datter, og det bliver Nicolas' og Emmas opgave at redde både barnet og Elverriget fra den ondskabsfulde Elverdronning.


Sangen fra Ludvig og JulemandenAf Max
Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

Familien Jul - Ny julefilm 2014

Mød Hugo på 6 år. Og mød Pixy - den magiske barnenisse, der en dag flytter ind i Familien Juls hjem.

Hugos far (Niels) hader julen og Hugos mor (Agnete) er politibetjent.

Hugo beslutter sammen ..