Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

Snart starter optagelserne til den helt nye julefilm om julemanden Nicolas. Ja, den er god nok - det er en ny historie med den allerede landskendte julemand fra julekalenderen Ludvig & Julemanden, samt Tvillingerne og Julemanden.

Af Max Den 28.01
Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerteBliv statist i Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

Det er Deluca Film der står bag julefilmen, der filmes i Viborg. Du kan blive statist og få en rolle i den nye familiejulefilm, der får dansk biografpremiere den 12. november 2015.

For at komme i betragtning skal du sende dit billede + generelle informationer om dig selv, herunder:
- Kontaktoplysninger
- Alder
- Højde
- Vægt

Send hele molivitten til statist@deluca-film.dk


Hvad handler Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte om?

I Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte møder vi igen julemanden Nicolas, der som altid spilles af Lars Hjortshøj. Rollen som hans kone Julie fyldes ud af Camilla Bendix - præcis som i de to populære TV-julekalendere.

Udover Lars Hjortshøj og Camilla Bendix finder vi også Mille Dinesen, Rune Tolsgaard, Esben Pretzmann og Søren Malling på rollelisten.

I historiens begyndelse tager Nicolas fra juleværkstedet på Grønland, og tager på eventyr i den farlige menneskeverden. Han tager helt til Elverdronningens rige i Asdal. Med på sin rejse får han selskab af den fantasifulde pige på 11 år Emma.
Elverdronningen har fået fingrene i Nicolas' og Julies nyfødte datter, og det bliver Nicolas' og Emmas opgave at redde både barnet og Elverriget fra den ondskabsfulde Elverdronning.


Sangen fra Ludvig og JulemandenAf Max
Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

"Juleønsket" TV2 julekalender 2015

Juleønsket er historien om Julie,d er er 12 år, og har håber at holde jul med hele sin familie. Desværre skal både Julies mor og far arbejde juleaften, og halvsøsteren "Mie" skal fejre jul i Sverige h..

Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

Jule i Bakkekøbing

Jul i Bakkekøbing er den rigtige titel, men Bjergkøbing Grand Prix er nu engang den dukkefilms klassiker vi alle kender figurerne fra og det er også disse dejlig varme væsener og personligheder vi end..

Emma & Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte

De bedste julefilm

Julefilm er lidt en sjov størrelse. Så snart der er et element af jul, kan man tillade sig at kalde en film for en julefilm. Det er ting som sne, julepynt eller bare årstiden som noget af filmen foreg..