Tidspunkt for Disney Juleshow / Julesjov 2014 på DR1 juleaften

Du kan se hvornår Disney Juleshow 2015 sendes her

Disney Juleshow eller Disney Julesjov er et MUST for alle danskere, når vi fejrer juleaften.

Vi ELSKER Disney Juleshow og det er ikke rigtig juleaften, før Jesper Fårekylling har sunget "Når du ser et stjerneskud".

Udsendelsen trækker op imod 1 million seer hver eneste år, og af samme grund har Walt Disney valgt aldrig at udgive deres Juleshow på DVD. Det samme gælder iøvrigt Disney Sjov, der også kun kan opleves på TV.

Herunder kan du se, hvornår du skal sidde klar med juleguf.

Hvad synes du om Disney Juleshow? Skriv i kommentarfeltet nederst.

Af Max Den 11.12
Tidspunkt for Disney Juleshow / Julesjov 2014 på DR1 juleaften
lickr / CC-licensed: Huge Cool


Disney Juleshow/julesjow TV-guide 2014

TidspunktUdsendelseKanal
Kl. 16:00Disney JuleshowDR1

AnnonceHvad bliver årets overraskelse i Disney Juleshow 2014?

De fleste af os ved godt, at vi skal have et gensyn med Lady og Vagabonden, der hygger med verdens bedste spaghetti og kødboller. Vi kan også godt regne ud, at Anders And igen skal i vild snekamp med Rip, Rap og Rup.

Men hvad mon årets særlige overraskelse bliver - julegaven fra Walt Disney, hvor der måske vises et klip fra en helt ny Disney tegnefilm... Måske bliver det en smagsprøve på "Big Hero 6", der kommer i biograferne d. 29. januar. Uanset hvad, så glæder vi os.


Disneys Juleshow Fra alle os til alle jer


Af Max
Tidspunkt for Disney Juleshow / Julesjov 2014 på DR1 juleaften

Bedste julegave til friluftslivet

Flere og flere mennesker sætter tid af til tage ud i naturen, hvilket er skønt og godt for helbredet. Det kan være på vandretur, telttur, spejderlejr og meget andet. Når man som friluftsmenneske tage..

Tidspunkt for Disney Juleshow / Julesjov 2014 på DR1 juleaften

Jule i Bakkekøbing

Jul i Bakkekøbing er den rigtige titel, men Bjergkøbing Grand Prix er nu engang den dukkefilms klassiker vi alle kender figurerne fra og det er også disse dejlig varme væsener og personligheder vi end..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195