Det helt rigtige Jule Outfit

De fleste tager lidt ekstra fine klæder på, når julefrokosten skal nydes i selskab med gode kollegaer, familie, venner og bekendte. Det hører sig ligesom til. Et flot juleslips er også nærmest blevet tradition og kreativiteten er ofte stor.

Det nye er, at gå et skridt videre og f.eks. finde den helt rigtige julesweater. Vi kender det fra det store USA, men trenden er først nu ved at udbrede sig til resten af verden, herunder lille Danmark. Men nu er chancen der for at skille sig ud, på den fede måde.

Af Andreas Pape Den 08.11
Det helt rigtige Jule Outfit

→ Find mode julesweaters online her

Af Andreas Pape
Det helt rigtige Jule Outfit

Julemoden 2014

Julemoden ændrer sig hele tiden, men noget der virkelig har vundet indpas hos især mændende de sidste par år er julesweateren.

Julesweateren er ellers en gammel Amerikansk tradition, hvor det at ..

Det helt rigtige Jule Outfit

Julesweater til hunden - hundedækken

Så er julegaven til hunden sikret. Det bliver den bløde pakke i år, men husk at lægge et par godbidder ved, så hundeøjnene ikke bliver helt umulige at være i stue med.

Når først hundedækkenet er på..

Det helt rigtige Jule Outfit

Bag-In-Box (BIB) Nissehue

Vin i bokse er blevet et kæmpe hit i Danmark og det er da ikke så underligt. De er både praktiske, holdbare og nu også flotte at se på. Med nissehuen bliver en ellers lidt kedelig bag-in-box lige lidt..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195