Den perfekte julegave til løberen

Flere og flere bliver stadig en del af folkesporten "løb". Motionsløb passer nemlig rigtig godt ind i de travle danskeres hverdagsmønster, hvor vi kan finde løbeskoene frem, hvor og når som helst det lige passer ind. Rigtig mange vælger, at tage løbetøjet med på ferien, ligesom mørke og vinter ikke længere er nogen hindring for at løbe.

Af Max Den 08.09
Den perfekte julegave til løberen


Giv løberen en oplevelse i julegave

Det kræver ikke meget udstyr at være løber. Et par gode løbesko, en t-shirt, short og så er du faktisk rigtig godt igang. Der skal lidt varmere løbetøj til om vinteren, ligesom huer og handsker også hører til i en god løbegarderobe.

Et udstyrselement, som stadig flere motionsløbere får øjnene op for er en pandelampe. En pandelampe gør det nemt at finde vej gennem mørket i vinterperioden. Løberen kan holde fast i de flotte ruter i naturen, og behøver ikke nøjes med løb, hvor gadebelysning gør det muligt.
Herudover gør lyset fra pandelampen det mere sikkert, at være løber om vinteren.

Den helt store fordel ved at eje en pandelampe er dog, at den åbner op for helt nye muligheder og oplevelser som løber. Det er en helt speciel følelse, at løbe i mørket, hvor du virkelig er tilstede i nuet. Prøv det evt. første gang med en løbemakker, der har erfaring med løb i mørke.

En pandelampe varierer meget i pris. De fleste motionister kan få store glæde af en pandelampe til omkring 200-300 kr., mens den mere seriøse trailløber ønsker sig en pandelampe til ca. 1.000 kr.

Af Max
Den perfekte julegave til løberen

Pakkekalender til børn

Det er efterhånden blevet en fast tradition blandt børnefamilier. Der SKAL være en pakkekalender.

Børnene begynder allerede at glæde sig i starten af november, og når først december starter, så fy..

Den perfekte julegave til løberen

Star Wars Julegaver

Anmelderne er vilde med Star Wars filmene og det er vi også. Derfor har vi samlet årets bedste Star Wars Julegaveidéer, som du stadig kan nå at lægge under juletræet (måske til dig selv?).

Den perfekte julegave til løberen

Smag på julen med anderledes juleslik

Julen er den højtid med allerflest traditioner og vi går sjældent på kompromis eller prøver noget nyt. Men her er muligheden for at lave lidt sjov med slikkurven og pynte den med nye smagsindtryk.

..

Den perfekte julegave til løberen

Julegavegenerator

Det er faktisk ret genialt det her!

Jeg får altid en underlig smag i munden, når jeg modtager julegaveønskelister fra familie og venner. Det bliver let en kedelig transaktion, hvor gavebytteriet l..

Den perfekte julegave til løberen

Hjertekrus med retro julehjerte

Denne dejlige lille julegaveidé vækker glæde, især hvis det er noget du køber til hjerteveninden eller til kvinden i dit liv. Så vil hun tænke på dig, hver gang hun tager en varm kop kaffe på kontoret..