Den Anden Verden DR1 julekalender 2016

Traditionen tro skiftes DR og TV2 til at præsentere årets nye julekalender, og i 2016 er det DR1's tur, der denne gang sætter fuld fut under eventyret med familiejulekalenderen "Den Anden Verden".

I "Den anden verden" møder vi søskende-pigerne Sara og Anna, der må se deres teenageproblemer sat på spidsen, da Sara sendes til en mystisk verden fra Brødrene Grimms eventyr. Samtidig har Anna sine problemer i "den virkelige verden", hvor hun skal være med i et teaterstykke om præcis samme verden.

Julekalender laves af et team fyldt med julekalendererfaring fra eksempelvis "Mikkel og Guldkortet".

Af Max Den 04.09
Den Anden Verden DR1 julekalender 2016


Få automatisk besked når der er nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du automatisk en email når vi har nyt om julekalenderen.Af Max
Den Anden Verden DR1 julekalender 2016

Julestjerner DVD af Wikke & Rasmussen

I 2013 er det TV2 der står årets julekalender nyhed på TV. Det er Lars Hjortshøj der vender tilbage som Julemand i "Tvillingerne og Julemanden".

Men sidste år blev hele familien Danmark lagt ned af..

Den Anden Verden DR1 julekalender 2016

TV-julekalendere gennem tiden

Den første julekalender i dansk tv møder vi i 1962. Den hed "Historier fra hele verden" og var ikke i 24 afsnit, som de julekalendere vi kender i dag.

Herunder kan du se listen over alle julekalend..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195