Årets TV-julekalendere 2014 på DR1, DR2, Ramasjang og TV2

Se også hvilke julekalendere der kommer i TV 2015 her

Rigtig mange børn og voksne er allerede nu mega spændt på, hvad TV'et byder på at julehygge, når vi går ind i december 2014. Og vi kan allerede nu godt love, at det bliver fantastisk! Julekalenderen i TV bliver bare mere og mere populær - uanset om det er helt nye produktioner, som den DR1 præsenterer i år eller Tvillingerne og Julemanden, som TV2 sendte for første gang sidste år. Det samme gælder de mange genudsendelser, der altid har en kæmpe publikum. Et rigtig godt eksempel på det var sidste års mega-succes igen-igen "Jul på Slottet", der blev sendt på DR Ramasjang. Den julekalender går aldrig af mode...

Af Max Den 10.01
Årets TV-julekalendere 2014 på DR1, DR2, Ramasjang og TV2Få automatisk besked om nye julekalendere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du automatisk en email når vi har nyt om julekalendere i dansk tv.
Julekalendere TV-guide 2014

TidspunktJulekalenderKanal
Kl. 17:00Sebastians JulDR Ramasjang
Kl. 17:10Jullerup FærgebyDR Ramasjang
Kl. 17:10JULTRA - Sofie og Bubbers julDR Ultra
Kl. 17:15JULTRA - Store Nørdernes julekalenderDR Ultra
Kl. 18:00Den lille JulemandDR Ramasjang
Kl. 19:15Yallahrup FærgebyDR2
Kl. 19:30TidsrejsenDR1
Kl. 20:00Pyrus - Alletiders JulemandTV2
Kl. 20:10Fuckr med dn julDR3


Julekalender på DR 2014

I år kan vi glæde os til den helt nye DR-julekalender i 24 afsnit skrevet af Poul Berg. Titlen er "Tidsrejsen".

Julekalenderen er for de lidt større børn, men hele familien er naturligvis inviteret med til hyggen og mystikken.

I "Tidsrejsen" møder vi den 13-årige Sofie. Hun er lidt af en videnskabsnørd, hvis største ønske er, at hendes skilte forældre genforenes, så de kan fejre julen sammen.
Helt tilfældigt kommer Sofie på en vaskeægte tidsrejse, da hun finder en af hendes farfars opfindelser. Det gør hende i stand til, at tage tilbage til dengang, hvor hendes forældre var unge. Her vil hun forsøge, at få forældrene til at ændre kurs og undgå skilsmissen.

Sofie spilles af 15-årige Babiane Ivalo Kreutzmann.
I øvrigt er én af hovedrolleindehaverne Hannibal Harbo Rasmussen kendt fra DR Ramasjang serien "PendlerKids".


Julekalender på DR2 2014

Programmet er nu offentliggjort for DR2. Det blev ikke et gensyn med den herlige Jul på Vesterbro, men i stedet den også udmærkede Yallahrup Færgeby fra 2007.


Julekalender på DR3 2014

DR3 vil også lege med. I alle 24 juledage underholder illusionisten Jan Hellesøe i "Fuckr med dn jul".


Julekalender på Ramasjang 2014

DR Ramasjang byder igen i år velkommen til en helt serie af julekalendere at nyde. Vi ved nu, at alle kan hygge sig med en af de største klassikere indenfor genren - nemlig Jullerup Færgeby fra 1974. Herudover kan vi genopleve Sebastian Klein i Sebastians Jul fra 2010.


Julekalender DR Ultra 2014

På DR Ultra sendes der hver dag i december JULTRA med Bubber og Sofie. Derudover genudsendes Storenørdernes julekalender fra sidste år, ligeledes under navnet JULTRA.


Julekalender på TV2

Sidste år havde vi fornøjelsen af TV2s nye julekalender Tvillingerne og Julemanden, der var en videreudvikling af Ludvig og Julemanden. I år står den på en genudsendelse af en af de mest populære TV2 julekalendere gennem tiden og rygtet vil vide, at det bliver et gensyn med ingen ringere end Pyrus i julekalenderen "Alletiders Julemand" fra 1997.

Af Max
Årets TV-julekalendere 2014 på DR1, DR2, Ramasjang og TV2

Julestjerner DVD af Wikke & Rasmussen

I 2013 er det TV2 der står årets julekalender nyhed på TV. Det er Lars Hjortshøj der vender tilbage som Julemand i "Tvillingerne og Julemanden".

Men sidste år blev hele familien Danmark lagt ned af..

Årets TV-julekalendere 2014 på DR1, DR2, Ramasjang og TV2

"Juleønsket" TV2 julekalender 2015

Juleønsket er historien om Julie,d er er 12 år, og har håber at holde jul med hele sin familie. Desværre skal både Julies mor og far arbejde juleaften, og halvsøsteren "Mie" skal fejre jul i Sverige h..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195