TV Julekalendere 2018 - TV2, DR1, DR2, DR3, Ultra og Ramasjang

Hvert år står landets TV-kanaler klar til at vise dig julekalendere i fjernsynet. Gennem årene er der blevet vist julekalendere for store og små. Julen 2018 er ikke nogen undtagelse. Her på siden opdatere vi dig med, hvilke julekalendere du skal se i dit fjernsyn.

Vi kan hos Juleby bekræfte at det bliver et år med rigtig mange julekalendere. DR sender i 2018 syv julekalendere og TV2 sender fire julekalendere. For en rigtig julekalender elsker, så er det meget overvældende. I år får vi en ny julekalender fra DR og hos TV2 skal vi se nogle elskede klassikere.

Længere nede på siden kan du læse mere om de forskellige julekalendere.

Skriv en kommentar og deltag i snakken om, hvilken af julekalenderne du i år skal se. Hos Juleby glæder vi os meget til december måned, hvor vi skal julehygge foran fjernsynet.

Af Max Den 16.01
TV Julekalendere 2018 - TV2, DR1, DR2, DR3, Ultra og Ramasjang

AnnonceOversigt over julekalendere 2018

Tidspunkt
Julekalender
Kanal
Kl. 17:00 Onkel Rejes JulefisDR Ramasjang
Kl. 17:50 Klassens Perfekte JulDR Ultra
Kl. 19:30 Theo & Den Magiske TalismanDR1
Kl. 20:00 Tvillingerene og JulemandenTV2
Kl. 16:30 Alletiders JulemandTV2
Kl. -- The JulekalenderTV2 Charlie
StreamLudvig og JulemandenTV2 PLAY
StreamBamses JulerejseDRTV
Kl. 21:30 Rytteriets JulDR2


Julekalender - TV2 - 2018

TV2 sendte i 2017 en nye julekalender, så derfor forventer vi i 2018 et glædeligt gensyn med en god gammel klassiker.

Hos Juleby kan vi nu bekræfte at TV2 genudsender disse julekalender klassikere: Tvillingerne og Julemanden, Ludvig og Julemanden, Alletiders Julemand og selvfølgelig The Julekalender.

Tvillingerne og Julemanden er efterfølgeren til Emma og Julemanden. Julekalenderen sendes på TV2 klokken 20 fra den første december. Dermed er Tvillingerne og Julemanden årets hovedjulekalender fra TV2 i 2018. I Julekalenderen skal vi gense den kære julemand Nicolas, som spilles af Lars Hjortshøj. Han spiller overfor den mystiske Dr. Schwartz som bliver spillet af Nicolaj Kopernikus. Tvillingerne Signe og Peter er selvfølgelig også med og klar til at hjælpe Julemanden. Julekalenderen blev vist første gang i 2013 og mange husker nok den kendte titsang, som blev sunget af dygtige Mads Langer.

Alletiders Julemand bliver også sendt af TV2. Den sendes hver eftermiddag fra 1. december kl. 16.30. Igen kan vi følge med fra Rigsarkivet, hvor Pyrus er ude på sjov og spas.

Ludvig og Julemanden kan allerede ses fra den 7. november 2018. I julekalenderen møder vi drengen Ludvig Glad som flytter ind på Børglum Kloster. Julekalenderen sendes på TV2 PLAY og er en opvarmning til julemåneden.

The Julekalender sendes på TV2 Charlie fra 1. december 2018. Vi har en glædeligt gensyn med De Nattergale i rollerne som kartoffelavlere og nisser. The Julekalender sendes i år som voksenjulekalender.


Julekalender - DR1 - 2018

DR1 sender i år deres ny producerede jule fantasy eventyr Theo & Den Magiske Talisman. Julekalenderen sendes hver dag fra 1. december kl 19.30 på DR1. I julekalenderen møder vi ensomme Theo, hvis eneste ven er hans morfor Harald. Inden jul falder morfaren om og Theo vil ikke miste ham. Derfor rejser han til den magiske verden Thannanaya sammen med Simone. Julekalenderen Theo & Den Magiske Talisman er en moderne eventyr fortælling og vi glæder os rigtig meget til eventyret starter.


Julekalender - DR2 - 2018

Hos Juleby kan vi nu bekræfte at hver søndag aften i december skal i julestemning med Rytteriet. Julekalenderen hedder Rytteriets Jul og er for voksne. Den sendes de første 4 søndage i december på DR2 kl. 21:30.


Julekalender - DR3 - 2018

DR3 er kanalen til unge voksne, vi vender stærkt tilbage når vi har oplysninger omkring julekalender for 2018.
Desværre sender DR3 ingen julekalender i år. Heldigvis er der mange andre kanaler som sender en masse gode julekalendere i 2018


Julekalender - Ramasjang - 2018

Ramasjang sender som regel mange gode klassiske julekalendere for de mindste børn. Men i år skal vi hilse på en svensk julekalender som hedder Selmas Saga. Julekalenderen er med sne, eventyr og magi. Julekalenderen Selmas Saga er for de mindste børn og den sendes hver dag fra kl. 17.00.

I år får du hele 2 julekalendere på Ramasjang. Kl 17.20 skal vi byde velkommen til Ramajetterne og lufthavnens chef, spillet af børneværten Kristian Gintberg. Ramajetternes jul er navnet på julekalenderen og den bliver helt sikkert et hit for de mindste.

Før, mellem og efter de 2 julekalendere, så er der sjov og ballade med Onkel Reje i Onkel Rejes Julefis. Brille og Onkel Reje er klar til at julehygge i hytten. Men hov, bordet mangler! Onkel reje har nemlig solgt det, hvilket Brille ikke er glad for. Se med fra første december og se hvad der så sker.


Julekalender - Ultra - 2018

DR Ultra sender i år eftershow med de bedste historier fra Theo & Den Magiske Talisman. De medvirkende vil fortælle om eventyret og gøre os klar til næste afsnit. Eftershowet kommer hver dag på ultra umildbart efter julekalenderen kl 19.55 på Ultra.

Ultra sender også Klassens Perfekte Jul. Julekalenderen kan du se hver dag fra 1. december kl. 17.50 på Ultra. Den handler om Magnus, som føler sig udenfor klassens fællesskab. Han kommer til at ødelægge klassen årlige juletur og hvad der så sker må du vente med at se til de bliver december.


Få automatisk besked når vi har nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du automatisk en email, når vi har nyt om julekalenderene i 2018.Af Max
TV Julekalendere 2018 - TV2, DR1, DR2, DR3, Ultra og Ramasjang

TV-julekalendere gennem tiden

Den første julekalender i dansk tv møder vi i 1962. Den hed "Historier fra hele verden" og var ikke i 24 afsnit, som de julekalendere vi kender i dag.

Herunder kan du se listen over alle julekalend..


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/header.php:25) in /var/www/juleby.dk/public_html/apps/views/footer.php on line 195